PREKRIVAČI I TENDE ZA ČAMCE

Zašto tende na plovilima - čamcima, gliserima, brodovima?

Tende na plovilima, kao što su čamci, gliseri i brodovi, imaju ključnu ulogu u zaštiti od sunca i kiše. Budući da se ta plovila nalaze na vodi, materijali od kojih su izrađene tende moraju biti visokokvalitetni i namenski prilagođeni. Tende na plovilima su neprekidno izložene UV zračenju, vetru, vodi i slanoj morskoj vodi. Sve ovo ukazuje na potrebu korišćenja najkvalitetnijih materijala prilikom izrade bimini tendi, uključujući renomirane proizvođače tkanina, kao i druge prateće materijale poput konca za šivenje, drikera, rajsferšlusa i providne PVC kristalne folije.

Kod naše kompanije koristimo najkvalitetnije materijale koji su namenjeni dugotrajnoj upotrebi i adekvatnoj zaštiti vašeg plovila. Na taj način možete biti sigurni da će vaše tende pružiti optimalnu zaštitu i trajati dugi niz godina.

TENDE ZA ČAMCE

Zašto prekrivači za plovila - čamce, glisere, brodove?

TENDE ZA ČAMCE

Prekrivači za plovila imaju svoju svrhu prilikom prekrivanja celokupnog plovila tokom vansezonskog perioda ili dok je čamac, gliser ili brod vezan na obali. Njihova funkcija je zaštita plovila od zimskih uslova, snega i kiše.

Prekrivači se najčešće izrađuju od posebnih PVC cerada namenjenih upravo za tu namenu. Ove cerade su lakše i fleksibilnije, a duž oboda prekrivača se nalazi guma ili kanap koji omogućava pričvršćivanje prekrivača uz ivice plovila.

Takođe, prekrivači mogu biti izrađeni od posebnog akrilnog platna poznatog kao nautičko platno. Nautičko platno je slično akrilnom platnu koje se koristi za tende, ali se dodatno impregnira voskom kako bi se sprečilo prodiranje vode. Kvalitetna nautička platna, od renomiranih proizvođača, imaju tkanje od teflona koje dodatno poboljšava njihovu otpornost i trajnost.

KAMIONSKE CERADE

PVC PROVIDNE FOLIJE ZA TERASE

POKRIVAČI I TENDE ZA ČAMCE

POKRIVAČI ZA BAZENE I FONTANE

NADOGRADNJA AUTO PRIKOLICA

TENDE

ŠATORI

NAJČEŠĆA PITANJA

Koje usluge pružate?

faq image

Naša kompanija pruža širok spektar usluga uključujući izradu tendi, suncobrana, ležaljki, nadogradnji cerada na auto prikolicama, kao i izradu prekrivača za čamce, glisere i brodove.

Korišćeni materijali?

faq image

Koristimo visokokvalitetne materijale poput akrilnih platna, PVC cerada i nautičkih platna. Ovi materijali su specijalno dizajnirani da budu izdržljivi, otporni na UV zrake, vremenske uslove i pružaju pouzdanu zaštitu.

Prilagođavanje specifičnim potrebama?

faq image

Da, nudimo prilagođene usluge prema specifičnim zahtevima naših klijenata. Naš tim stručnjaka je spremno da sasluša vaše potrebe i pruži vam rešenje koje odgovara vašim zahtevima.

Kako zatražiti ponudu?

faq image

Možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, telefonom ili putem e-pošte. Navedite detalje o uslugama koje vam trebaju, dimenzijama ili bilo kojim drugim posebnim zahtevima. Naš tim će vam pružiti odgovarajuću ponudu.

Vreme izrade proizvoda?

faq image

Vreme izrade zavisi od vrste proizvoda i obima projekta. Nakon što dobijemo vašu narudžbu i sve relevantne informacije, pružićemo vam procenu vremena izrade. Trudimo se da isporučimo proizvode u najkraćem mogućem roku bez kompromisa kvaliteta.