KAMIONSKE CERADE

Zašto cerade za kamione sa sistemima cerada trostrani rol ili tautliner?

Najsigurniji način prevoza tereta kamionima sa sistemima cerade trostrani rol je do sada bio prepoznat kao optimalan izbor. Osim pružanja sigurnosti za transportovanu robu, ovaj sistem se odlikuje praktičnim otvaranjem i zatvaranjem cerade, kao i fleksibilnošću pri utovaru robe, bilo bočno ili kroz otvoreni krov poluprikolice, koji se takođe izrađuje od cerade.

Sigurnost transporta robe se postiže kroz korišćenje bočnih strana cerade sa visokom gramom težine od 900g/m2. Dodatna sigurnost se obezbeđuje kroz upotrebu sigurnosnih TIR traka širine 50mm, ili poznatih kao gurtnama. Ove trake se navaruju uzdužno na razmaku od 55 do 70cm duž cele cerade, obično u 3 do 4 reda. Sve TIR trake poseduju sertifikate o izdržljivosti. Spoljašnji deo cerade je opremljen zatezačima-španerima, koji dodatno zatežu TIR trake i samu ceradu. Sve ove mere pružaju kompaktnu, izdržljivu i pouzdanu zaštitu tokom transporta robe kamionima sa sistemima cerada trostrani rol ili tautliner.

Osim gorenavedenih detalja, sistemi cerada trostrani rol ili tautliner mogu biti opremljeni "Anti vandal" ili "Stop Vandal" sistemom na unutrašnjim stranama bočnih cerada. Ovaj sistem koristi posebne trake sa integrisanom sajlom, koje se navaruju na bočne strane cerada. To sprečava ili otežava nasilno provaljivanje cerada oštrim predmetima.

kamionske

KLASIČNE KAMIONSKE CERADE

kamionske

Ovaj model kamionskih cerada je veoma čest na našim putevima. Klasična kamionska cerada ispunjava sve evropske propise za međunarodni prevoz. Bočne strane, krovni deo, prednja i zadnja strana čine jedinstvenu celinu. Svi delovi cerade su dodatno ojačani na mestima gde se naslanjaju na arnjeve i konstrukciju.

Ono što čini ovaj model posebnim je njegova izuzetna izdržljivost. Svaki deo cerade je maksimalno pojačan na tačkama gde se najviše opterećuje, kao što su mesta naslanjanja na arnjeve i konstrukciju. Ovo osigurava da cerada ostane čvrsta i sigurno drži teret bez obzira na vremenske uslove ili puteve sa neravninama. Pored svoje funkcionalnosti, ovaj model kamionskih cerada takođe dolazi u različitim bojama i dizajnima, omogućavajući vozačima da prilagode svoje kamione i istaknu svoj brend. Izdržljivost, bezbednost i estetika čine ovu ceradu nezamenjivom opcijom za profesionalne vozače širom Evrope.

KAMIONSKE CERADE

PVC PROVIDNE FOLIJE ZA TERASE

POKRIVAČI I TENDE ZA ČAMCE

POKRIVAČI ZA BAZENE I FONTANE

NADOGRADNJA AUTO PRIKOLICA

TENDE

ŠATORI

NAJČEŠĆA PITANJA

Koje usluge pružate?

faq image

Naša kompanija pruža širok spektar usluga uključujući izradu tendi, suncobrana, ležaljki, nadogradnji cerada na auto prikolicama, kao i izradu prekrivača za čamce, glisere i brodove.

Korišćeni materijali?

faq image

Koristimo visokokvalitetne materijale poput akrilnih platna, PVC cerada i nautičkih platna. Ovi materijali su specijalno dizajnirani da budu izdržljivi, otporni na UV zrake, vremenske uslove i pružaju pouzdanu zaštitu.

Prilagođavanje specifičnim potrebama?

faq image

Da, nudimo prilagođene usluge prema specifičnim zahtevima naših klijenata. Naš tim stručnjaka je spremno da sasluša vaše potrebe i pruži vam rešenje koje odgovara vašim zahtevima.

Kako zatražiti ponudu?

faq image

Možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, telefonom ili putem e-pošte. Navedite detalje o uslugama koje vam trebaju, dimenzijama ili bilo kojim drugim posebnim zahtevima. Naš tim će vam pružiti odgovarajuću ponudu.

Vreme izrade proizvoda?

faq image

Vreme izrade zavisi od vrste proizvoda i obima projekta. Nakon što dobijemo vašu narudžbu i sve relevantne informacije, pružićemo vam procenu vremena izrade. Trudimo se da isporučimo proizvode u najkraćem mogućem roku bez kompromisa kvaliteta.