PVC PROVIDNE FOLIJE ZA TERASE

Ugradnja-montaža providne folije

Konstrukcija za montažu providne folije na zimske bašte i druge objekte se obično izrađuje od metalnih profila, što pruža stabilnost i izdržljivost. Kada je reč o zatvaranju bočnih stranica zimskih bašti, postoji nekoliko opcija. Jedna od njih je upotreba providne kristal PVC folije koja se pričvršćuje pomoću rajsfešlusa ili sistema klizača. Takođe, moguće je koristiti obično kopčanje sa kaiščićima i provodnicima u kombinaciji sa ili bez ceradnog platna. Ova raznovrsna primena providnih folija pruža širok spektar mogućnosti.

Izrada zimske bašte omogućava povećanje kapaciteta i stvaranje dodatnog ugodnog prostora ispred ugostiteljskog objekta. Ovo je idealno rešenje za prostoriju namenjenu pušačima ili kao pomoćna prostorija. Važno je napomenuti da pravilna montaža igra ključnu ulogu u postizanju optimalnih rezultata.

Ukratko, korišćenje metalnih profila za konstrukciju i montažu providne folije na zimske bašte donosi stabilnost i trajnost. Različite metode zatvaranja, poput rajsfešlusa, klizača ili kopčanja, pružaju fleksibilnost i prilagodljivost. Izrada zimske bašte omogućava proširenje prostora i stvaranje prijatnog okruženja za goste. Važno je obezbediti kvalitetnu montažu kako bi se postigao vrhunski rezultat.

pvc folije baste

IDEALNO ZA ZIMSKE I LETNJE BAŠTE

pvc folije baste

Upotrebom providne folije, možete transformisati Vašu terasu, balkon ili druge objekte, pretvarajući ih u prostrane i udobne prostorije. Providna folija omogućava proširenje Vašeg boravišnog prostora, stvaranje privremenog skladišta, garaže, zimskog staklenika za cveće, pokrivanje bazena u dvorištu ili krovne terase. Takođe, omogućava Vam da uživate u prijatnim trenucima čak i tokom zime, koristeći letnjikovac ili druge objekte zaštićene providnom folijom.

Letnje bašte sa ugrađenom providnom kristal folijom su idealan izbor za ugostiteljske objekte, pružajući dugotrajnost i kvalitetnu izradu. Ove bašte obezbeđuju udoban i zaštićen prostor za posetioce, štiteći ih od vetra, kiše, snega i hladnoće.

Zimske bašte su inovativni i estetski privlačni prostori koji se široko koriste tokom cele godine. Ovi prostori su zaštićeni visokokvalitetnom providnom folijom koja pruža izuzetnu otpornost na različite vremenske uslove. Investiranje u zimsku baštu i upotrebu providne folije ima mnoge prednosti.

KAMIONSKE CERADE

PVC PROVIDNE FOLIJE ZA TERASE

POKRIVAČI I TENDE ZA ČAMCE

POKRIVAČI ZA BAZENE I FONTANE

NADOGRADNJA AUTO PRIKOLICA

TENDE

ŠATORI

NAJČEŠĆA PITANJA

Koje usluge pružate?

faq image

Naša kompanija pruža širok spektar usluga uključujući izradu tendi, suncobrana, ležaljki, nadogradnji cerada na auto prikolicama, kao i izradu prekrivača za čamce, glisere i brodove.

Korišćeni materijali?

faq image

Koristimo visokokvalitetne materijale poput akrilnih platna, PVC cerada i nautičkih platna. Ovi materijali su specijalno dizajnirani da budu izdržljivi, otporni na UV zrake, vremenske uslove i pružaju pouzdanu zaštitu.

Prilagođavanje specifičnim potrebama?

faq image

Da, nudimo prilagođene usluge prema specifičnim zahtevima naših klijenata. Naš tim stručnjaka je spremno da sasluša vaše potrebe i pruži vam rešenje koje odgovara vašim zahtevima.

Kako zatražiti ponudu?

faq image

Možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, telefonom ili putem e-pošte. Navedite detalje o uslugama koje vam trebaju, dimenzijama ili bilo kojim drugim posebnim zahtevima. Naš tim će vam pružiti odgovarajuću ponudu.

Vreme izrade proizvoda?

faq image

Vreme izrade zavisi od vrste proizvoda i obima projekta. Nakon što dobijemo vašu narudžbu i sve relevantne informacije, pružićemo vam procenu vremena izrade. Trudimo se da isporučimo proizvode u najkraćem mogućem roku bez kompromisa kvaliteta.