ŠATORI

Zaštitite Vaša skladišta

Naša kompanija pruža rešenja za zaštitu Vaših proizvodnih hala, skladišta i poslovnih prostora. Uz pomoć pregradnih PVC ceradnih panela i pomičnih zavesa od visokokvalitetnih PVC tkanina, možemo pregraditi Vaše prostore prema Vašim potrebama. Naši pregradni paneli mogu biti fiksni ili klizni, pružajući Vam fleksibilnost i funkcionalnost.

kako bismo dogovorili pregled lokacije. Naše stručno osoblje će izaći na lice mesta i predložiti Vam odgovarajuće rešenje za zaštitu Vaših skladišta.

satori pravljenje

Napravite rođendan u prirodi bez straha od nevremena

satori pravljenje

Želite da proslavite rođendan u prirodi, ali brinete zbog mogućnosti lošeg vremena? Nemojte se brinuti! Naša kompanija nudi rešenja koja će Vam omogućiti da organizujete rođendansku proslavu u prirodi bez straha od nevremena.

Naši pregradni PVC ceradni paneli i pomične zavese izrađeni od visokokvalitetnih PVC tkanina pružaju pouzdanu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uslova. Bez obzira da li želite da napravite otvoreni prostor za zabavu ili želite da zaštitite prostoriju od kiše i vetra, naše rešenje će ispuniti Vaše potrebe.

Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o Vašim željama i zajedno ćemo stvoriti idealnu atmosferu za nezaboravan rođendan u prirodi.

KAMIONSKE CERADE

PVC PROVIDNE FOLIJE ZA TERASE

POKRIVAČI I TENDE ZA ČAMCE

POKRIVAČI ZA BAZENE I FONTANE

NADOGRADNJA AUTO PRIKOLICA

TENDE

ŠATORI

NAJČEŠĆA PITANJA

Koje usluge pružate?

faq image

Naša kompanija pruža širok spektar usluga uključujući izradu tendi, suncobrana, ležaljki, nadogradnji cerada na auto prikolicama, kao i izradu prekrivača za čamce, glisere i brodove.

Korišćeni materijali?

faq image

Koristimo visokokvalitetne materijale poput akrilnih platna, PVC cerada i nautičkih platna. Ovi materijali su specijalno dizajnirani da budu izdržljivi, otporni na UV zrake, vremenske uslove i pružaju pouzdanu zaštitu.

Prilagođavanje specifičnim potrebama?

faq image

Da, nudimo prilagođene usluge prema specifičnim zahtevima naših klijenata. Naš tim stručnjaka je spremno da sasluša vaše potrebe i pruži vam rešenje koje odgovara vašim zahtevima.

Kako zatražiti ponudu?

faq image

Možete nas kontaktirati putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, telefonom ili putem e-pošte. Navedite detalje o uslugama koje vam trebaju, dimenzijama ili bilo kojim drugim posebnim zahtevima. Naš tim će vam pružiti odgovarajuću ponudu.

Vreme izrade proizvoda?

faq image

Vreme izrade zavisi od vrste proizvoda i obima projekta. Nakon što dobijemo vašu narudžbu i sve relevantne informacije, pružićemo vam procenu vremena izrade. Trudimo se da isporučimo proizvode u najkraćem mogućem roku bez kompromisa kvaliteta.